Beställning

Beställningar görs via internet. Får ni problem med er beställning maila oss på admin@4lifeacademy.se. Skriv ditt beställningsnummer när du kontaktar oss. Vi återkommer till dig inom 48 timmar helgfria vardagar.

Betala säkert med Klarna

Med Klarna har du friheten att betala som du vill. Du kan antingen betala kursen direkt eller dela upp din betalning. Oavsett vilket alternativ du väljer så ingår alltid Klarnas köparskydd.

Priser

Samtliga priser är i svenska kronor och inklusive moms till privatpersoner i Sverige

Giltighetstid och fel i publicering

Vi reserverar oss för prisjusteringar, prisfel och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i marknadsförings material.

Outlösta produkter

Du ansvarar själv för att ladda ner produkten inom den tid som produkten finns tillgänglig för dig att laddas ned.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt: 

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till admin@4lifeacademy.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas väl paketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Ångerrätten gäller inte vid:

Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål som tex ljudfil.

Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

Observera att din anmälan till utbildning är bindande även om din betalning eller försäljningsavtal inte har kommit in. Du kan kontakta oss vid ev förhinder och senarelägga kursstart. Köp av onlinekurs återbetalas INTE efter att kurskompendium samt produkter som INGÅR i kursen betalats och skickas till kund och kund har mottagit produkterna samt litteratur.

LÄS mer här 

Personregister

Dina personuppgifter lagras i ett register hos 4 LIFE Academy AB. Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används i syfte att upprätthålla kundrelationen och även för vår egen marknadsföring för att Du som kund skall kunna ta del av intressanta erbjudanden. I samband med köp godkänner du att dina uppgifter sparas. Du kan när som helst tacka nej till att få sådana erbjudanden. Upptäcker du att någon uppgift vi har är felaktig ber vi att du sänder ett e-mail till admin@4lifeacademy.se

Din e-mail adress lämnas aldrig ut till andra företag!