Kommer du ihåg när du brukade drömma om hur du skulle vilja leva ditt liv? Och har du i nästa stund känt dig fångad av begränsningar och osäker på hur du skulle kunna ta dig framåt?  – nästan som en åskådare i ditt eget liv?

Då är det dags att ta steget ut det förflutna och börja leva i nuet och se fram emot en framgångsrik framtid.

 

 

På bara två dagar kommer seminariet POWER 2 CHANGE – rewrite your history,

Skapa ditt liv på två dager ,seminariet att ge dig de färdigheter du behöver för att hitta din väg att leva och verka till 100 %  Oavsett om du vill uppnå det perfekta förhållandet, nå din perfekta kropp, att förbättra din inkomst eller ta nästa steg i din karriär, kommer jag ge dig de färdigheter du behöver för att lyckas.

Hur hemligheten upptäcktes

Power 2 change är ett seminarie utöver det vanliga utvecklad utifrån Neurolingvistisk programmering (NLP) och Time Line Therapy® Genom år av utvecklande och förfinande av teknikerna skapades Power 2 change Seminariet ett steg-för-steg-program som är snabbt, effektivt och lätt att använda.

Uppnå dina högsta mål

Seminariet bygger på en beprövad metod för att uppnå lycka, kärlek, frihet och alla andra rikedomar livet har att erbjuda. Med rätt motivation kommer DU  att kunna förändras, växa och lyckas i ditt personliga och professionella liv som aldrig förr.

Släpp taget om ditt förflutna

processen gör att du kan identifiera och eliminera allt som håller dig tillbaka i livet. Genom att släppa bagaget från ditt förflutna kan du lära dig att njuta av ett lugnt sinne, personlig framgång och ett liv fyllt med lycka – med andra ord kan du börja bli mera av dig själv, en uppgradering till ditt bästa jag

 

 

Tre starka skäl att delta

  1. Gör de saker du alltid velat göra

Vad skulle du vilja åstadkomma i ditt liv? Om du kunde göra vad du ville, vad skulle du göra? Create yourself Seminarium låter dig välja och uppleva de saker du en gång bara drömde om.

  1. Skapa vad du vill, nu och i framtiden

Vad vill du ha i ditt liv? Om du kunde ha något alls, vad skulle du vilja – känslomässigt, ekonomiskt, mentalt och andligt? Hemligheten med att skapa din framtid och dig själv. Create yourself Seminariet visar dig specifikt hur du väljer vad som är viktigt för dig och hur du når de saker du önskar.

  1. Personlig transformation

Ingen är perfekt. Vi har alla saker vi vill förändra. Frågan är vad du vill ändra? Vad skulle du vilja förbättra? Och hur skulle du vilja att saker och ting skulle vara annorlunda?

Time Liner Therapy® och NLP -tekniker ger dig kraften att göra personliga förändringar snabbt och enkelt. Du kan förändra ditt liv och du kan ändra dig själv. Det behöver inte ta månader eller år. Det kan ta veckor eller dagar eller ingen tid alls eftersom förändringar sker på ett ögonblick.

Vad är det som gör detta seminarium så otroligt?

Hemligheten med att skapa din framtid och Power 2 change  -processen  förändrar hur du tänker. Det hjälper dig att eliminera  mentala blockeringar som hindrar dig från att göra, ha eller ändra vad du vill. Begränsande beslut, begränsande tro och motstridiga värderingar kan elimineras, vilket ger dig möjlighet att göra nya val om dig själv och ditt liv.

Vad kommer du att uppnå?

Värdefulla livskunskaper som du kommer att lära dig är bland annat

• Ta kontakten med dina drömmar

• Stoppa negativa känslor som hindrar dig från att ha vad du vill

• Släpp sorg, så att din livsglädje kan lysa igenom

• Lös upp ilska för större personlig kontroll och välbefinnande

• Eliminera skuldens destruktiva kraft

• Gå från rädsla till personlig kraft

• Få total känslomässig frihet för livet

• Ta rätt beslut i ditt liv för dig

• Motivera dig själv och få tillbaka din passion för att leva fullt ut

• Lär dig en metod för att sätta upp mål som verkligen fungerar

• Bli självgående och uppnå kontroll över det som du vill uppnå

 

Vem tjänar på att delta?

Tusentals människor runt om i världen har lärt sig och använt dessa NLP tekniker  för att förbättra livskvaliteten. Det är välkända tekniker och utövare finns i alla yrkeskategorier; lärare, chefer; säljare; läkare; terapeuter; rådgivare; hälsopersonal för att nämna några

och nu kan du ta del av dessa färdigheter och ta nästa steg i din personliga utveckling, släppa begränsande tankar, stärka din självbild och självkänsla och bli av med tankar om att inte vara tillräcklig eller äkta.

Seminariet är under 2 dagar  investering är 6 995 kr per person och ges som Live eller online datum hittar du här

För grupper och organisationer skicka en bokningsförfrågan 

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!