Vill du bli en efterfrågad coach? Då är vår Coach utbildning online INTENSIV rätt för dig.

 

Du lär dig den teoretiska bitarna online och sedan har du två fullmatade och inspirerande dagar där du lär du dig det coachande förhållningssättet samt får tillgång till kraftfulla coaching verktyg.

Något som kan höja din personliga och yrkesmässiga kompetens. Som skicklig coach kan du hjälpa och stärka människor att tro på sig själva och hjälpa dem frigöra deras inre potential. Och du kan i förlängningen utveckla organisationer och på sikt hela samhället. Visst vill du vara med och bidra till det.

I den här online utbildningen till LEAD Coach tar vi med dig på en spännande resa där du får träna färdigheter i självkänsla och självstyre samt utveckla dig själv och dina styrkor som blivande coach. kanske för att starta en ny spännande karriär där du får möjlighet att inspirera och coacha och inspirera andra att nå sina drömmar och mål.

Efter avslutad utbildning kan du börja använda ett coachande förhållningssätt i ditt arbete och fortsätta din resa till att bli certifierad och fördjupa dig i något av våra NLP Program och certifiera dig som NLP Coach

Du har handledning under ett år i Lead Academy med intressanta workshops samt deltar i en två dagars Coaching Bootcamp för att ytterligare vässa dina kunskaper. Allt för att du ska kunna ta dina kunskaper till en helt ny nivå!

Utbildningen startar flera gånger per år och du har tillgång till kursplattform direkt, efter eget projektarbete med klient, test och genomförandet av utbildningsdagarna blir du diplomerad coach.

8 moduler med direkt tillgång till streamad teori via video, text samt ljud.Inkl ett färdigt coaching program

2 intensiva dagar live via zoom

1 års handledning inkl workshops

Utbildnings innehåll

Modul 1: Coachingen s grunder

Modul 2: Mål och målsättningar

Modul 3: Coaching färdigheter

Modul 4: Kommunikativa färdigheter

Modul 5: Coaching struktur

Modul 6: Personligt ledarskap program

Modul 7: Verktyg för coachen

Modul 8: Accelerera din business

Anmäl dig här och få tillgång direkt till din kursplattform 

Datum för utbildningsdagar hittar du här