Om du vill VERKLIGEN vill lära dig NLP och är redo att  ta ditt liv till nästa nivå är detta den perfekta utgångspunkten för dig.  FasTrak ™ NLP Practitioner Certification Training

Denna utbildning guidar dig steg för steg i hur du kan skapa ett stort skifte i ditt liv och nå de mål du satt upp

-Ta reda på hur du hittar svaren på vad som håller dig tillbaka

-Ta reda på hur du kan frigöra ditt självförtroende och din fulla potential

-Lära dig verktyg för att motivera dig och hålla dig motiverad

-Lär dig de mest innovativa verktygen som används för personlig utveckling och växt

Många som är intresserade av att delta i en NLP Practitioner Certification Training har en stark önskan att bli skickliga utövare inom NLP området, så att de kan ta sitt liv och sin karriär till en helt ny nivå och skapa nya resultat . De vill också lära sig verktyg som kan hjälpa dem att hjälpa andra att förverkliga sin fulla potential. De har också en önskan att ge tillbaka till dem som letar efter bättre framtid, precis som det  en gång var för dem . Och de vill göra det snabbt!

Därför designade Tad James Co. FasTrak ™ NLP Practitioner Certification Training … för att framgångsrikt svara på frågan ”Kan jag ta en NLP Practitioner Training-kurs på bara fem dagar?”

Svaret är ett rungande JA!

När gör en  FasTrak ™ NLP Practitioner Certification Training kan du få fyra certifieringar på en utbildning på bara sju dagar. Ja du kan förutom Certifiera dig i NLP även bli certifierad i hypnos, Time Line Therapy® och NLP coaching

Så om du VERKLIGEN menar allvar med att bli en kraftfull coach med självförtroende, som respekteras och älskas.  Om du menar allvar med att skapa överflöd i ditt liv och i andras liv, så är den här träningen för dig!

Ta din träning till nästa Nivå med oss på 4 LIFE Academy och Camilla Gyllensvan för denna spännande utbildning för

NLP

Time Line Therapy®

NLP Coaching och Hypnosis Practitioner

Med hjälp av Neuro Linguistic Programming (NLP), Time Line Therapy® och Hypnosis kan du bli certifierad inom var och en av dessa tekniker, såväl som NLP Coaching, på bara sju dagar. För mer information, fyll i formuläret nedan så skickar vi mer information till dig, samt berättar du du kan komma igång direkt med vårt förstudiematerial och audios.

Vi har utbildningar hela året ONLINE så du kan var med oavsett var du befinner dig.

Vi erbjuder utbildning på Svenska och engelska

DIN INVESTERING:

FasTrak ™ NLP Practitioner Certification®-utbildning inklusive FYRA certifikat*

Datum 2024

7-10 mars , 15-17 mars. ej bokbar 

8-11 aug , 16-18 augusti  Platser kvar 

5-8 december , 13-16 dec 2024 Platser Kvar 

(Master practitioner datum senare)

Investering

39 900 kr inkl moms för alla 4 certifikat  vid bokning och betalning inom 10 dagar

BONUS BOKA NU  “2i1” FÖR ATT FÅ VÅR LEAD COACH UTBILDNING PÅ KÖPET ( värde 19 990 kr ) 

Anmälningsavgift direkt 5990 kr 

Kontakta oss  på Hey@camillagyllensvan.com för delbetalning via klarna 

 

När du bokar din plats och betalar anmälningsavgift får du ett förstudiepaket med ljudfiler, manual, test och böcker. Du får också möjlighet att vara med på förberedande coaching och genomgång av material innan. Du bokar sdan det datum som passar dig för utbildning 

Platserna i våra NLP-utbildningar är begränsade och många utbildningar säljs i förväg. Boka din plats snart eftersom det finns en god chans, om du inte gör det kommer du inte att kunna delta. Platser  går snabbt  så anmäl dig nu genom att klicka på knappen nedan. Förstudiepaket återbetals ej och anmälan är bindande.

*certifikat utfärdas via American Board of NLP AMBNLP som är verksamma över hela världen och du får möjlighet att bli en del av över 140 länder.

Utbildning ges över hela året.

Lär dig mer ladda ner direkt ditt Info pack med den första Audio lektionen

NLP Info Pack Engelska 

Ladda ner NLP broschyrNLP Svenska broschyr NLP