NLP-UTBILDNING

Jag har arbetat med NLP, hypnos och coaching i över 13 år och utbildat i Neuro lingvistisk programmering i 10 år.  Det har fullkomligt förändrat mitt liv främst hur jag kommunicerar både privat och i mitt professionella liv. Jag har haft förmån att arbeta med klienter över hela världen och hjälpt dem skapa de liv de vill leva, arbeta med det de älskar att göra och släppa det gamla bagaget de släpat runt på i år som de inte längre behöver,

NLP är helt fantastiskt för det som du vill ha MER av i livet eller MINDRE av i livet.

NLP kan beskrivas på många sätt ett av dem är att det är en Metod för att modellera mästerskap.

Har du någonsin blivit missförstådd när du pratat med en vän, nån i familjen eller en kollega och ni verkade inte riktigt förstå varandra? Även om du tyckte du var mycket TYDLIG och ändå kom du inte fram till personen? Nästan som om ni pratade helt olika språk?

Med hjälp av NLP kan du faktiskt prata samma språk. Du kanske redan känner till att människor tar in och processar information på olika sätt. Vissa lär sig t.ex. bäst genom att se, andra genom att lyssna och några genom att känna.

Alla människor har på så sätt ett system för hur de bäst tar till sig information som vi föredrar att använda. Och i de allra flesta fall det system vi själva gillar är också det vi använder för att ge det till andra. Så är du visuell kommer du kommunicera på det sättet till andra med. Så det coola är om du kunde lära dig rent lingvistiskt hur du kan andra människor kommunicerar och tar emot information och du kunde kommunicera med dem på det sättet så skulle detta ge dig en enorm fördel i dina nära relationer, på arbetet och i andra situationer med. NLP är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att lära dig göra det snabbt.

Några snabba frågor

-Skulle du vilja kunna förstå människor bättre?

-Skulle du vilja kommunicera på ett effektivare sätt?

-Ibland händer det att vi reagerar innan vi hinner tänka, det kan vara att vi ser något på Tv eller något händer som gör att våra känslor går igång.

Skulle du vilja ha mer kontroll över hur du reagerar i de situationerna?

-Om det är så att du ibland tvivlar på dig själv eller har begränsande övertygelser?

Skulle du då vilja veta om det fanns ett sätt där du kunde bli av med dem för gott?

De allra flesta skulle hålla med mig om att det hade varit skönt att bli av med dem och det är det som är så häftigt med NLP. Vi kan lära oss att förstå oss själva och andra bättre samtidigt som vi kan inspirera och kommunicera effektivare.

Vill du veta mer om hur du kan utbilda dig i NLP och Ta din personliga och professionella utveckling till nästa nivå?


KLICKA HÄR