om mig

CAMILLA GYLLENSVAN

🌟Jag är EXPERT på snabb och varaktig förändring

Med kraftfulla och snabba tekniker hjälper jag dig förändra ditt liv snabbt och kraftfull och skapa nya förutsättningar för dig att skapa just det livet du vill LEVA. 

Jag är en av de allra bästa på det jag gör och har coachat hundratals klienter runt om i världen, och älskar verkligen att se den där gnistan i ögonen på mina klienter när de skapar möjligheter för sig själva att VARA och leva sitt BÄSTA jag.

Med effektiva verktyg guidar jag mina klienter att gå förbi gamla begränsande trosföreställningar och lösa upp blockeringar som håller dem tillbaka och släppa och ändra omedvetna mentala strukturer för att se nya möjligheter och hitta sin drivkraft, följa sina drömmar och leva sina liv fullt ut.

Många av mina klienter blir förvånade av hur snabbt de märker skillnad, oftast efter bara en session kan de upptäcka förändringar i deras sätt att tänka, vara och agera. Genom att anpassa och skräddarsy utifrån dig och dina behov och använda tekniker som är verkar på djupet kommer du märka stora, varaktiga förändringar i ditt liv väldigt snabbt.

Med hjälp av mig kan du släppa det förflutna och se framåt. Känna dig trygg, stark, fokuserad och agera mer balanserat vilket gör att du gör bra val i livet. Du blir också tydligare i vem du ÄR, vad du VILL och kan skapa förutsättningar för att nå hela vägen fram till ditt mål.