om mig

CAMILLA GYLLENSVAN

Camilla Gyllensvan Certified International Trainer of NLP, Hypnosis, Time Line Therapy® NLP coach genom American Board of NLP. Samt har en grundläggande psykoterapiutbildning Steg 1 -KBT och har flera utbildningar inom stresshantering, mental träning och beroenden.

Camilla är en katalysator för förändring, och kan skapa snabba förändringar där det normalt tar år. Hennes breda bakgrund ger henne en stabil grund  att arbeta från med sina klienter som

Camilla är en framstående expert inom sitt område och har  utbildat hundratals människor i coaching, NLP, Hypnos och i entreprenörskap och har som framgångsrik författare skrivit flera böcker och ljudböcker med enkla och konkreta råd hur du släpper stress och oro, blir bättre på att kommunicera och hur du säger god natt till sömnlösa nätter med hjälp av sömnmeditation och hypnos.

Det finns bara ett fåtal tränare och terapeuter idag som kan göra anspråk på den expertis och med över ett decennium av arbete som tränare och utbildare bakom sig – att coacha människor att övervinna fobier, begränsningar och skapa bestående förändring. bli fri från beroende, barndomstrauman och skapa kärleksfulla relationer.

—Camilla har en enastående förmåga att engagera sig med sina klienter och vara närvarande med var och en av hennes studenter, läsare, följare och lyssnare på individnivå.

Camilla har utbildats av de bästa tränarna i världen och har coachat och undervisat i NLP och coaching sedan 2006.

🌟Jag är EXPERT på snabb och varaktig förändring

Med kraftfulla och snabba tekniker hjälper jag dig förändra ditt liv snabbt och kraftfull och skapa nya förutsättningar för dig att skapa just det livet du vill LEVA.

Jag är en av de allra bästa på det jag gör och har coachat hundratals klienter runt om i världen, och älskar verkligen att se den där gnistan i ögonen på mina klienter när de skapar möjligheter för sig själva att VARA och leva sitt BÄSTA jag.

Med effektiva verktyg guidar jag mina klienter att gå förbi gamla begränsande trosföreställningar och lösa upp blockeringar som håller dem tillbaka och släppa och ändra omedvetna mentala strukturer för att se nya möjligheter och hitta sin drivkraft, följa sina drömmar och leva sina liv fullt ut.Många av mina klienter blir förvånade av hur snabbt de märker skillnad, oftast efter bara en session kan de upptäcka förändringar i deras sätt att tänka, vara och agera. Genom att anpassa och skräddarsy utifrån dig och dina behov och använda tekniker som är verkar på djupet kommer du märka stora, varaktiga förändringar i ditt liv väldigt snabbt.

Med hjälp av mig kan du släppa det förflutna och se framåt. Känna dig trygg, stark, fokuserad och agera mer balanserat vilket gör att du gör bra val i livet. Du blir också tydligare i vem du ÄR, vad du VILL och kan skapa förutsättningar för att nå hela vägen fram till ditt mål.


Ta kontakt!

Läs mer om mig

Internationellt certifierande NLP practitioner

Internationellt certifierande Master NLP practitioner 

Mina böcker

Min NLP bok

Lyssna på mig 

MINDBOOZT APP